Rouwarrangement Ovaal kleurrijk

De kracht die dit kleurrijke arrangement samengesteld uit verschillende bloemsoorten uitstraalt staat symbool voor de kracht van de overledene in haar of zijn leven. Rust Zacht.

Rouwarrangement Ovaal Wit elegant.

Groepen van  bloemsoorten op lijn in witte tinten, gecombineerd met mooie bladsoorten maken van dit Rouwstuk een elegante vertoning bij de uitvaart van een dierbare.

Rouwarrangement Ovaal wit groot

Witte rozen in combinatie met witte Gerbera's vormen samen met witte bijmaterialen een deken van bloemen voor op de kist van de overledene. Voor een bloemrijke afsluiting.

Rouwarrangement Ovaal witte Hemel

Een Witte Hemel vol van Bloemen dat wilde de arrangeur van dit rouw arrangement bewerkstelligen met deze creatie. Bloemen uit het seizoen in witte tinten mooi samengebracht in dit Rouwstuk

Rouwarrangement roze roos

Rozen, Waxflower, Gypsophyla

Rouwarrangement seizoen

Samenstelling van bloemen wisselt per seizoen

Rouwarrangement Stijlvol zacht roze

Zachter warme tinten vormen de basis voor dit stijlvolle arrangement

Rouwarrangement Stil landschap Druppel

Als of je uitkijkt over een stil landschap met de prachtige kleuren van veldbloemen door de natuur zo gemelleerd in kleur en soort samenstelling. Het perfecte plaatje.

Rouwarrangement Stille woorden Ovaal

Soms is stilte het enige wat over is om zachte tedere liefde te voelen. Dit Rouwstuk in de combinatie van zachter tinten vertaald dit moment. Verzorgd en Bezorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Tropisch Oranje ovaal gegroepeerd

Als een ware tropische deken van bloemen geeft dit vrolijke oranje kleurige Rouwstuk het mooie karakter van de overledene weer met een ware cocktail van bloemen.

Rouwarrangement Vaarwel Druppelvorm

Een ingetogen afscheid, een vaarwel, een tot ziens, dit Rouwstuk heeft al deze boodschappen in zich.

Rouwarrangement Verborgen aanwezig Gegroepeerd

Dit bloemstuk vertolkt je aanwezigheid bij een moment van afscheid die je persoonlijk niet kon bijwonen om dat afstand en tijd een te groot obstakel vormden.

Rouwarrangement Warm rood Ovaal

Een ware deken van warm rode bloemen met o.a. rozen en gerbera's zorgen voor een mooie bedekking van de rouwkist. Een mooi rouwstuk voor de afscheid van een dierbare.

Rouwarrangement Warm Rozen hart

Een liefdevol rouw bloemstuk in de vorm van een Hart. Samengesteld uit rode rozen met randafwerking van blad,

Rouwarrangement Wit ovaal.

Een Ovaal vormig gestoken Rouwstuk in witte tinten, met witte lelies als gebruikte hoofdbloem. Een ingetogen Rouwbloemstuk voor een waardig en rustig afscheid van een dierbare.

Rouwarrangement Witte Rozen in druppelvorm

Een klassiek Rouwstuk van witte rozen in een druppelvorm gestoken. Vaak wordt deze Druppel als een traan gesymboliseerd voor het verlies van een geliefd familielid of vriend. Verzorgd en bezorgd door de Fleurop Bloemist

Rouwarrangement Wonderlijk mooi Druppelvorm

Pijn en verdriet. Hoe zwaar een afscheid kan zijn, deze stijl maakt het waardig en wonderlijk mooi.

Rouwarrangement zachte tinten

Een combinatie van bloemen aangepast aan het seizoen

Rouwbiedermeier Afscheid

Het afscheid nemen van een dierbare vriend of familielid is altijd zwaar. Dit mooie arrangement in wit met blauw achtige accenten vertolken jouw gevoelens met bloemen.

Rouwbiedermeier Bloemstuk Warm rode rozen

Een uitvaart bloemstuk samengesteld in een biedermeier stijl met warm rode rozen in combinatie met diverse bijpassende groenmaterialen. Symbool voor een warm en liefdevol leven.

Rouwbiedermeier Dankbaar

Zacht roze met wit zorgt voor een teder gevoel van dankbaarheid. Verzorgt en bezorgt door de Lokale Fleurop Bloemist

Rouwbiedermeier Eeuwig licht

Het eeuwig licht blijft branden dankzij de combinatie van paars en gele bloemen. Met de allergrootste zorg samengesteld en bezorgd door de lokale Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Frivool witte rozen

Een compositie van Frivool witte rozen gecombineerd met bijpassende bijmaterialen in wit en groen kleur accenten. Voor een dierbare herinnering aan de overledene

Rouwarrangement - Allerliefste Hart

Een hart samengesteld met rode rozen. Een hart dat door de 3D gestoken methode een mooie weergave van het hart tentoon stelt.

Rouwarrangement - Eeuwige natuur Hart

Een eeuwige liefde voor de natuur is waar dit rouwstuk in hartvorm voor staat.

Rouwarrangement - Familie

Een verbonden set van ronde bloem bollen welke symbool staan voor Familieleden.Verschillende bloem keuzes mogelijk.

Rouwarrangement - Groot verdriet Ster

Een ster van verdriet wordt gesymboliseerd door dit mooie rouwstuk.

Rouwarrangement - Harten set

Een set van Harten een combinatie van Dianthus bloemen samen met Aconithum to een verbindingsstuk samengesteld.

Rouwarrangement - Modern

Een tijdloos arrangement van gedroogde Fallopia (Japanse duizendknoop) stengels in combinatie met Phalaenopsis Orchidee en Gloriosa.

Rouwarrangement - Ontroerend dichtbij

Een speciaal rouwarrangement in een boomschors (kurk) samengesteld met kleurijke bloemen.

Rouwboeket laten bezorgen

Ons assortiment met rouwbloemen of uitvaartbloemen is ingedeeld op basis van stijlen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? Daar wordt met het assortiment rekening gehouden. Hierover vind je meer informatie op: rouwwerk en karakter.

Bij de selectie van de stijl, kom je terecht op de rouwarrangementen pagina. Daar kun je de bindvorm kiezen, bijv. rouwboeket, biedermeier of kistbedekking.

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat echt bij iemand past.

Rouwboeket met lint

Wil je een mooi rouwboeket met lint bestellen? Dan kun je dat toevoegen aan je bestelling. Na het toevoegen van het rouwlint, kun je zelf tekst invullen die je op rouwlint wilt plaatsen.

 

Rouwbloemen bestellen

Wij bezorgen de rouwbloemen  altijd op een locatie van uw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft de rouwbloemen dus niet zelf op te halen bij de Fleurop bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.

Tijdens het bestel proces hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je altijd bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op via de klantenservice .