Boeket Glorious Colors

Bonte en de glorieuze samenstelling maken dit boeket een boeket voor elke gelegenheid.

Boeket Bloemen Bestellen

Alleen de allermooiste boeketten worden door onze lokale Fleurop bloemist persoonlijk samengesteld en bezorgd. U kunt ook boeketten bloemen uitzoeken door deze per thema of gelegenheid te selecteren. Een boeket bloemen bestellen gaat eenvoudig en snel op Flowers.NL

Boeket bloemen eenvoudig en snel laten bezorgen

Allereerst is het heel leuk dat je iemand wilt verrassen door een mooi boeket te laten bezorgen. Onze bloemisten kunnen niet wachten om, namens jou, dit gevoel over te brengen. Dat is namelijk wat zij het liefste doen. Ieder boeket wordt persoonlijk door de Fleurop bloemist overhandigd, tenzij diegene op dat moment niet thuis is natuurlijk, maar dan kijkt hij of de buren thuis zijn. Indien zowel de ontvanger als de buren niet thuis zijn zal de bloemist een briefje achter laten met verder instructies. Voor wie wil jij een Boeket bloemen bestellen?

Ruim assortiment bloemen 

Elk seizoen heeft flowers.nl een nieuwe selectie boeketten. Ook voor speciale momenten, zoals Moederdag boekettenValentijnsdag boeketten en Kerst, zorgen wij voor bijzondere boeketten. Uiteraard wordt bij het selecteren van nieuwe boeketten rekening gehouden met de allernieuwste én natuurlijk welke bloemen er bij het seizoen passen en verkrijgbaar zijn.

Zo vind je in het voorjaar de tulp, anemoon en ranonkel terug in de boeketten, omstreeks mei / juni is de pioenroos volop te bewonderen en de zonnebloem is natuurlijk onmisbaar in de zomer. Of wil je een mooi boeket rozen bestellen? Deze ontbreken uiteraard niet in ons assortiment.

Twijfel je of de naam van een boeket bij de gelegenheid past. Weet dan dat de naam van een boeket, tijdens het bezorgen nergens wordt vermeld. Je kunt dus gerust altijd een boeket kiezen dat je zelf mooi vindt en bij de ontvanger past.

Lokale bloemist

Bij Fleurop zijn meer dan 1.000 zelfstandige bloemisten aangesloten. Ieder boeket dat via flowers.nl besteld wordt, wordt door deze lokale Fleurop bloemist met de grootste zorg samengesteld. Zij zullen het boeket ook bezorgen. 

De bloemen van de  Fleurop bloemist zijn altijd dagvers van de bloemenveiling. Hierdoor geven zij de garantie dat de bos bloemen 7 dagen mooi blijft in de vaas. De ontvanger kan er zelf ook voor zorgen dat een boeket extra lang mee gaat. Snijd de snijbloemen altijd schuin af en vergeet ook niet dat het blad niet in het water komt te staan, deze bladeren kunnen in het water gaan rotten. Plaats de bloemen ook nooit dicht bij een fruitschaal, hierdoor worden bloemen sneller oud. Meer tips? Lees de verzorgings tips.

Vandaag boeket bloemen bestellen 

Wil jij vandaag nog een boeket bloemen bestellen? Bestel dan je de bloemen voor 13.00 uur, dan zorgen wij ervoor dat het boeket bloemen vandaag nog zal worden bezorgd door de lokale bloemist. Op zaterdag is dat voor 12.00 uur je boeket bloemen bestellen. Op zon- en feestdagen kun je helaas geen boeket bloemen bestellen voor bezorging, tenzij anders vermeld. Uitzonderingen zijn Moederdag of Valentijnsdag.