Rituals | Giftsets

Rituals cadeaupaketten.

Alleen in combinatie met boeketten te selecteren

In verband met het COVID-19 Corona Virus is het drukker dan normaal bij de verwerking van postpakketten door PostNL. Hierdoor is het mogelijk dat de levering van uw Rituals pakket vertraging op loopt.

Purifying | Ritual of Hammam

The Ritual of Hamam gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Rituals The Ritual of Samurai-cadeaupakket

VADERDAG TIP
Dit prachtige Rituals The Ritual of Samurai-cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om uzelf te trakteren! Bevat 2 x doucheschuim, body moisturizer en scheercrème

Energising Ritual of Happy Buddha

The Ritual of Happy Buddha gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Rebalancing Ritual of Ayurveda

The Ritual of Ayurveda gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Calming Ritual of Dao / Jing

The Ritual of Dao/Jing gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Renewing Ritual of Sakura

The Ritual of Sakura gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Purifying | Ritual of Hammam Large Giftset

The Ritual of Hamam Large gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

The Ritual of Samurai-cadeaupakket Large

VADERDAG TIP
Dit prachtige The Ritual of Samurai-cadeaupakket Large is het perfecte cadeau om weg te geven of om uzelf te trakteren! Bevat 2 x doucheschuim, body moisturizer en scheercrème

Energising Ritual of Happy Buddha Large

The Ritual of Happy Buddha Large gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Rebalancing Ritual of Ayurveda Large

The Ritual of Ayurveda Large gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Cadeau set Purifying Ritual & Flowers

The Ritual of Hamam gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen! 

Cadeau set Rituals of Samurai & Flowers

The Rituals of Samurai gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen! 

Cadeauset Energising Ritual & Flowers

The Ritual of Happy Buddha & Flowers gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Cadeauset Rebalancing Ritual & Flowers

The Ritual of Ayurveda & Flowers gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Cadeauset Calming Ritual & Flowers

The Ritual of Dao/Jing & Flowers gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Cadeauset Renewing Ritual & Flowers

The Ritual of Sakura & Flowers gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!