Chocolade bonbons

Een doos luxe Chocolade bonbons en bloemen.

Samen met een kleurrijk boeket bloemen een hippe, lekkere en kleurrijke chocolade truffel bezorgen. Gaaf om cadeau te geven, als origineel chocolade relatiegeschenk.

 

Fleurop Flavours Bonbons

Levering dezelfde dag mogelijk

Een doosje met 12 overheerlijke ambachtelijke bonbons +/- 180 gram netto inhoud.


Fleurop Flavours Chocolade bloemen

Levering dezelfde dag mogelijk

Een heerlijk doosje met 10 heerlijke chocolade bloemen.

Chocolade cadeau - Luxury box - Christmas selection

Uitverkocht
Deze luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van 21 heerlijke verse bonbons. In de smaken melk, wit en pure chocolade: de CHRISTMAS selection box. Deze box gaat gegarandeerd in de smaak vallen met een mix van de meest populaire smaken in een kerst-jasje.

Chocolade cadeau - XL Luxury box - Mixed

Dit is hét geschenk waarmee je iemand kan verrassen op een EXTRA bijzondere manier. Deze XL luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van heerlijke bonbons.

Chocolade cadeau - XL Luxury box - Love selection

Voor de echte lovers is dit hét geschenk waarmee je iemand kan verrassen op een EXTRA bijzondere manier. Deze XL luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van heerlijke hartjes. Een echte EXRA-LARGE LOVE box

Chocolade cadeau - Luxury box - All White

Voor de echte liefhebbers van witte chocolade. Deze luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van 21 heerlijke witte chocolade bonbons met verschillende smaken. Deze gaan gegarandeerd in de smaak vallen!

Chocolade cadeau - Luxury box - All Milk

Voor de echte melk chocolade liefhebber!

Een Kado waarmee je iemand kan verrassen op een bijzondere manier. Deze luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van 21 heerlijke verse melk chocolade bonbons.

Happy "Kerstboom" rood doosje

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Chocolade kerstboom. Heerlijke melkchocolade met knapperige “discodip” en crispy gekleurde balletjes bovenop.

Happy "Kerstboom" Goud doosje

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Chocolade kerstboom in een goud doosje. Heerlijke melkchocolade met knapperige “discodip” en crispy gekleurde balletjes bovenop.

Chocolade cadeau - Luxury box - All Mixed

Voor degene die niet kan kiezen óf juist alles lekker vind!

Deze luxe giftbox is gevuld met een mix van 21 heerlijke verse bonbons. In de smaken melk, wit en pure chocolade: de ALL MIXED box. Deze box gaat gegarandeerd in de smaak vallen.

Chocolade cadeau - Luxury box - Love selection

Voor de passionele lovers. Deze luxe cadeaubox is gevuld met een mix van heerlijke hartjes chocolade. Een echte LOVE box om samen te delen, of toch liever niet.

Chocolade cadeau - Luxury box - All Dark

Voor de echte puur liefhebber!

Dit is hét geschenk waarmee je iemand kan verrassen op een bijzondere manier. Deze luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van 21 heerlijke verse pure chocolade bonbons.


Chocolade cadeau - Luxury box - 50 years

Een 50-jarig jubileum, huwelijk, verjaardag? Dit is hét geschenk waarmee je iemand kan verrassen op een bijzondere manier.

Deze luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van 21 heerlijke verse bonbons.

Chocolade cadeau - Luxury box - 25 years

Een 25 jarig jubileum, huwelijk, verjaardag of bijvoorbeeld 25 jaar in dienst? Dit is hét geschenk waarmee je iemand kan verrassen op een bijzondere manier.

Deze luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van 21 heerlijke verse bonbons.


Happy Truffel Mega XXL 64 Chocolade Truffels

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Deze grote doos mag niet ontbreken bij uw boeket voor op een verjaardagsfeest of een gewoon zomaar. Verras iemand met deze “Mega XXL mix”-box van HappyTruffel. 64 truffels in alle 6 basis maken en -kleuren (Amandel, Vanille, Hazelnoot, Framboos, Karamel-Zeezout, Cappuccino). Hier kan je toch alleen maar vrolijk van worden?

HappyChick - Pasen

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Vrolijk jouw paas bestelling op met een vrolijk en kleurrijk Paaskuiken van heerlijke melkchocolade. Maak kennis met onze nieuwe chocoladetablet met crunchy kleurenballen en ‘discodip’ sprinkles.

Happy Truffel "Hart onder de riem"

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Iemand een “hart onder de riem” steken? Dat doe je met deze speciale HappyHart editie. Een klein gebaar kan heel veel doen, zeker in deze tijd.

Happy Truffel Moederdag Edition 16 Truffels

Verras de allerliefste, leukste en mooiste moeder met heerlijke chocotruffels van HappyTruffel. Deze speciale Moederdag editie heeft de smaken Prosecco en Stroopwafel.

Happy Truffel Mega Mix 24

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Deze doos met 24 Chocolade truffels mag niet ontbreken bij uw boeket voor op een verjaardagsfeest of een gewoon zomaar. Verras iemand met deze “Mega mix”- box van HappyTruffel.

Happy truffel Prosecco (16 truffels)

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Laat de glazen lekker klinken met deze HappyTruffel. Nu is het elk moment van de dag tijd om te wijnen door de heerlijke smaak van Prosecco.

Happy Truffel Love Edition 16 Truffels

Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Met deze love editie chocolade truffels vertel je aan iemand dat je van hem/haar houdt. Verras je geliefde, vriend(in) of moeder met deze speciale uitvoering in de smaken Stroopwafel en Cookie

HappyTruffel mix 16

Dit doosje bestaat uit verschillende smaken chocolade truffels gemaakt van melkchocolade of witte chocolade met ganache vulling omringd door een laagje witte chocolade.

Cadeaupakket Wijn en Belgische Bonbons

Voeg dit kadopakket toe aan uw bloemen bestelling. Fles witte en rode wijn van het italiaanse wijnhuis Castel Firmian en een doos overheerlijke belgische bonbons.

Cadeaupakket Prosecco en Belgische Bonbons

Voeg dit kadopakket toe aan uw bloemen bestelling. Fles Bottega Gold prosecco uit Italie en een doos overheerlijke bonbons.

Happy Chocolade Hart

Met dit Happy Chocolade hart vertel je jouw (schoon)moeder hoe speciaal zij is. Dit speciale hart waarop chocolade truffels  zijn verwerkt.

Happy Truffels Chocolade - "Happy Hart"

Met dit Happy Chocolade hart vertel je jouw vriend of vriendin hoe speciaal zij/hij is. Dit speciale hart waarop chocolade truffels  zijn verwerkt.

Bloemen met Chocolade bonbons bestellen.

Bloemen versturen met een persoonlijke boodschap doe je via Flowers.nl. Bij ons vind je namelijk niet alleen de leukste maar ook de mooiste bloemen en de lekkerste Chocolade. Wist je dat al onze boeketten bloemen altijd vers bij de bloemist van de veiling komen en garant staan voor een uitstekende kwaliteit? We hebben dan ook bloemen voor allerlei verschillende gelegenheden.

Bonbons en bloemen bestellen.

Wees bijvoorbeeld attent op de verjaardag van je beste vriendin, verras het koppel dat gaat trouwen of bezorg een bedankje bij je ouders voor hun goede zorgen. Want van een bos mooie bloemen met een doosje luxe chocolade bonbons fleurt iedereen toch op?

Bloemen met Chocolade bezorgen.

Bloemen en Chocolade laten bezorgen is via Flowers.NL dan ook gemakkelijk. Het enige dat jij hoeft te doen is het perfecte boeket en het soort Chocolade te kiezen en je kaartje van een leuke persoonlijke boodschap te voorzien. Dan zorgen wij voor de rest.