Whiskey The Glenfiddich ES Project XX Fles 70CL

Fleurop Flowers.NL
9110023774671
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Proef de smaken van Glenfiddich ES Project XX Whiskey

Ontdek de verrassende smaken van The Glenfiddich ES Project XX Whiskey. Deze unieke fles, met een inhoud van 70CL, is een absolute must-have voor whiskyliefhebbers die op zoek zijn naar iets buitengewoons.

The Glenfiddich ES Project XX is het resultaat van een ongekend experiment waarbij 20 whisky-experts werden uitgedaagd om hun favoriete vaten te selecteren uit de grootste whiskyvoorraad ter wereld. Het resultaat? Een complexe en veelzijdige whiskey die barst van karakter en smaak.

Deze whiskey is zorgvuldig gerijpt in verschillende soorten vaten, waaronder bourbon, sherry en Port-vaten. Dit geeft de drank een unieke balans tussen zoetigheid en kruidigheid, met tonen van rijp fruit, gember, kaneel en eikenhout.

Met zijn rijke amberkleur en verleidelijke aroma's zal The Glenfiddich ES Project XX zeker indruk maken op elke liefhebber. Of je nu een ervaren whiskeykenner bent of net begint met het ontdekken van deze nobele drank, deze fles biedt een onvergetelijke proefervaring.

Daarnaast komt The Glenfiddich ES Project XX in een prachtig ontworpen fles die direct de aandacht trekt. Met zijn elegante vormgeving en luxueuze uitstraling is dit niet alleen een geweldige toevoeging aan je collectie, maar ook het perfecte cadeau voor elke whiskyliefhebber in je leven.

Dus waar wacht je nog op? Laat je verrassen door de ongeëvenaarde smaken van The Glenfiddich ES Project XX Whiskey. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een unieke whiskyer ervaring die je nooit zult vergeten.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.