Whiskey Jack Daniel's Tennessee 70CL fles

Fleurop Flowers.NL
9110023774664
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

De legendarische smaak van Jack Daniel's Tennessee Whiskey

Ontdek de onmiskenbare smaak van Jack Daniel's Tennessee Whiskey in deze 70CL fles. Met zijn rijke geschiedenis en unieke productiemethode is Jack Daniel's een ware legende onder whiskyliefhebbers.

Elke slok van deze ambachtelijk gedistilleerde whiskey biedt een uitgebalanceerde combinatie van zoete en kruidige tonen, met een vleugje eikenhout en karamel. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het traditionele distillatieproces zorgen voor een karaktervolle drank die keer op keer indruk maakt.

Of je nu geniet van een ontspannen avond thuis of samenkomt met vrienden, Jack Daniel's Tennessee Whiskey is de perfecte metgezel. Serveer het puur, met ijs of mix het in je favoriete cocktail om de volle smaak tot zijn recht te laten komen.

Met zijn kenmerkende vierkante fles en zwarte etiket straalt deze fles klasse en authenticiteit uit. Het is niet alleen een drank, maar ook een symbool van vakmanschap en traditie.

Dus waar wacht je nog op? Breng wat pit in je drankcollectie met deze Jack Daniel's Tennessee 70CL fles. Bestel nu en ontdek zelf waarom dit merk wereldwijd zo geliefd is bij whiskeyliefhebbers. Proost!


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.