Nijntje, Corduroy Roze 27 cm

Fleurop Flowers.NL
600398112
9110023773179
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel deze schattige Nijntje knuffel samen met een boeket bloemen.

Deze schattige Nijntje knuffel, gemaakt van zachtroze corduroy, is een absolute must-have voor elke babykamer. Met zijn liefdevolle uitstraling en perfecte formaat van 27 cm, zal deze knuffel snel de favoriete metgezel worden van jouw kleintje.

De oogverblindende roze kleur van het corduroy materiaal maakt deze knuffel een echte eyecatcher in elke ruimte. Of het nu op een plank staat of in de armen van je kindje ligt, het zal zeker de aandacht trekken en bewonderende blikken krijgen.

Niet alleen is deze Nijntje knuffel super schattig, maar hij is ook nog eens heerlijk zacht en knuffelbaar. Zijn pluizige vacht voelt geweldig aan tegen de huid van je baby en biedt troost en warmte tijdens dutjes of rustmomenten.

Deze knuffel is niet alleen leuk om mee te spelen, maar kan ook dienen als decoratie in de babykamer. Het voegt een vleugje speelsheid en charme toe aan elke ruimte.

En waarom zou je het bij alleen deze knuffel laten? Bestel hem samen met een prachtig boeket bloemen om cadeau te geven aan de pasgeboren baby. Dit zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van de kersverse ouders.

Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met deze schattige Nijntje knuffel gemaakt van roze corduroy. Bestel hem vandaag nog en geef jouw kleintje een knuffelmaatje waar ze dol op zullen zijn.

Populair

Nijntje (roze) is het bekendste en populairste personage van Dick Bruna, dat in meer dan 30 boeken voorkomt, veel meer dan enig ander personage dat hij heeft gemaakt. Nijntje (roze) spreekt kinderen over de hele wereld aan en wekt een gevoel van veiligheid. Veel kinderen kunnen zich identificeren met Nijntje (roze) en haar avonturen. Nijntje (roze) is ongecompliceerd en onschuldig. Nijntje (roze) heeft een positieve instelling en staat altijd open voor nieuwe ervaringen.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.