Bestel de Home Spa The Palace of Orient Set met boeket bloemen

Home Spa The Palace of Orient Set met boeket bloemen

Douglas
1099479 + 10001139
9110023776699
    Levertijd:Voor een gecombineerde levering bestel 2-3 werkdagen van te voren.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel deze Home Spa The Palace of Orient set met een boeket bloemen.

Momenteel niet beschikbaar

Ervaar weelde met de Home Spa The Palace of Orient Comforting Set - een oase van luxe en ontspanning. (Vaas optioneel)

Laat je zintuigen betoveren door de majestueuze combinatie van het verfijnde Boeket "Subliem" en de weelderige verzorgingsproducten uit The Palace of Orient Comforting Set. Deze doordachte set belichaamt luxe en comfort, waardoor elke dag een wellness-ervaring wordt.

Deze set bevat:

Boeket "Subliem": Voeg een vleugje sublieme schoonheid toe aan je leefruimte met het Boeket "Subliem". Elk met zorg gekozen bloemblaadje draagt bij aan een harmonieuze mix van kleuren en geuren. De vaas is optioneel om dit meesterwerk van bloemen nog indrukwekkender te presenteren.

The Palace of Orient Body Wash: Begin je dag met de rijke en zijdezachte The Palace of Orient Body Wash. Deze weelderige formule reinigt zachtjes en omhult je huid in de bedwelmende geur van oosterse bloemen en kruiden, waardoor je een moment van pure verwennerij ervaart.

The Palace of Orient Hand Cream: Verzorg je handen met de luxueuze The Palace of Orient Hand Cream. Deze crème, doordrenkt met voedende ingrediënten, herstelt de zachtheid van je handen en omhult ze met de betoverende geur van het mysterieuze Oosten.

The Palace of Orient Body Lotion: Hydrateer je huid met de weelderige The Palace of Orient Body Lotion. De romige textuur glijdt soepel over de huid, waardoor deze intens gehydrateerd en zijdezacht aanvoelt. De exotische geur voert je mee naar een rijk en koninklijk oord.

The Palace of Orient Body Scrub: Verwen je huid met de zachte exfoliatie van The Palace of Orient Body Scrub. Verwijder dode huidcellen en onthul een stralende, vernieuwde huid, doordrenkt met de betoverende geur van het Oosten.

De Home Spa The Palace of Orient Comforting Set is een uitnodiging voor een reis van comfort en luxe. Trakteer jezelf op deze weelde of geef het als een verfijnd geschenk aan iemand speciaals. Transformeer je dagelijkse routine in een reis naar het majestueuze met deze buitengewone combinatie van bloemige pracht en verzorgende luxe.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan geschenkset in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


BEZORGING

Dit pakket kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Houd rekening met 1-3 dagen doorlooptijd i.v.m. pakket bezorging door DHL.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Sorry, dit product kan niet worden geselecteerd voor bezorging op dezelfde dag.
Bezorging

Bezorging door DHL.

Houd rekening met 1-3 dagen levertijd i.v.m. de pakketbezorging door DHL. Onze Cosmetica producten worden doorgaans vanuit het centrale magazijn van onze logistieke partner met DHL verzonden naar de lokale bloemist. In het geval van een korte doorlooptijd of onvoorziene logistieke uitdagingen kan het voorkomen dat ze echter rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden.

Bezorging

Gecombineerde bezorging.

Indien dit pakket in combinatie met bloemen wordt besteld, proberen wij deze samen te bezorgen. Door onvoorziene logistieke omstandigheden kan het soms voorkomen dat deze bestellingen apart geleverd worden.