Giftbox Champagne Imperial Rose + Chocolade bonbons

Villa Chocola
Villa-GB-002
9110023776194
    Levertijd:1-3 dagen i.v.m.pakket bezorging door PostNL
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel deze luxe Chocolade cadeau doos Moet & Chandon Imperial Rose Champagne en luxe bonbons.

Tip! Combineer deze overheerlijke Chocolade
samen met een mooi boeket bloemen.


Bestel voor 18:00

Als je dit  product voor 18:00 uur besteld kan deze in de regel de volgende werkdag(ma-za) worden bezorgd te samen met jouw bloem bestelling.
Ben je te laat met bestellen dan zal dit product op een later moment afzonderlijk worden bezorgd. De bloem bestelling zullen wij op de gewenste bezorgdag alvast bezorgen.

Geen levering mogelijk op Zon en Feestdagen.

Nog geen 18 jaar?

Flowers.NL verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor jouw gezondheid en omdat het wettelijk verboden is.

< 18 jaar, deze website is niet voor jouw bestemd.

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol.

Legitimatie verplicht bij bezorging of afhalen.

Gecombineerde bezorging 

Als je dit pakket tijdig besteld (2-3 dagen vooraf) dan kunnen wij in de regel alle producten gezamenlijk te bezorgen. 

Bestel je later of in het geval van onvoorziene logistieke omstandigheden dan kan het gebeuren dat producten afzonderlijk en op een later moment worden bezorgd.

Product Rating Bar
Bezorging

Bezorging door DHL of PostNL.

In de regel vandaag voor 18:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Houd er echter rekening met 1-3 dagen levertijd i.v.m. de pakketbezorging door DHL of PostNL. Bijna al onze Alcoholishce dranken worden vanuit het centrale magazijn van onze logistieke partner met DHL of PostNL verzonden naar de lokale bloemist.

Bezorging

Gecombineerde bezorging.

Als je dit pakket samen met bloemen bestelt, streven we ernaar om ze tegelijkertijd te bezorgen. Echter, in situaties waarin er weinig tijd is of onverwachte logistieke problemen optreden, kan het gebeuren dat beide producten apart en rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden.

no Alcohol

Leeftijdscheck aan de deur

Wanneer vraagt de bezorger om legitimatie?

De ontvanger mag dit product alleen ontvangen als hij of zij aan de wettelijke leeftijdseis voldoen. Voor deze zending met alcohol moet minimaal 18 jaar zijn. In dat geval vraagt de bezorger om een legitimatiebewijs vragen.

Hoe werkt het?

De bezorger overhandigt dan alleen de zending als de ontvanger een geldig legitimatiebewijs toont en oud genoeg is. Hij kan het pakket ook bij de buren of een huisgenoot bezorgen, als zij zich maar kunnen legitimeren en voldoen aan de wettelijke leeftijdseis. De bezorger vraagt om een handtekening voor ontvangst.

Geldige legitimatiebewijzen:

  • Paspoort
  • Nederlands rijbewijs
  • Europese of Nederlandse ID-kaart

Geen geldig legitimatiebewijs bij de hand?

Als de ontvanger geen geldig legitimatiebewijs kan tonen, overhandigt de bezorger het pakket niet. We brengen het dan naar een Parcelservice-punt in de buurt. Hier kan de ontvanger de zending binnen 1 week afhalen, daarna gaat het terug naar ons magazijn. Bij het afhalen is een geldig legitimatiebewijs ook verplicht.