Rouwbloemen bestellen

Al onze rouwbloemen worden met zorg gemaakt en bezorgd door de beste lokale uitvaart bloemist.

Wij bezorgen de rouwbloemen in heel Nederland op elke gewenst locatie. Zoals in kerken, uitvaartcentra, verzorgingshuizen, begraafplaatsen, rouwkamers of andere speciale locaties. Onze klantenservice staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of andere specifieke wensen


lees hier hier meer over

Rouwbloemen bezorgen

lees hier hier meer over

Rouwbloemen met lint

lees hier hier meer over

Rouwbloemen bestellen

Stel zelf een rouw arrangement samen

Stel zelf een mooi rouw arrangement samen in de gewenste kleur met de bloemen van het seizoen en in de stijl van uw keuze.

(het getoonde arrangement is beschikbaar vanaf € 275,00)

Rouwbiedermeier Vaarwel

Een rouwarrangement van ingetogen witte bloemen in een rond gestoken biedermeier stijl. Een prachtig arrangement voor een ingetogen afscheid van een dierbare.

Stel zelf een rouwboeket samen

Stel zelf een mooi rouwboeket samen in de gewenste kleur met de bloemen van het seizoen en in de stijl van uw keuze. Het getoonde rouwboeket ligt een prijsklasse van € 65,00

Rouw biedermeier Witte rozen

Samensteling: Witte rozen, Eupartorium en groenmaterialen

Rouwarrangement - Sweet Hartje

Een klein gestoken harte met o.a. Orchidee, Gypsophyla, en kleine bloemetjes van de witte Kalanchoe.

Rouwarrangement - Vlinder

Een vlinder samengesteld van bloemen. Dit arrangement is ongeveer 65 cm in lengte.

Rouwarrangement - Wit rozen hart

Een open Hart van witte grootbloemige rozen in combinatie met gipskruid en groenmaterialen voor een warme liefde.

Rouwarrangement - Wonderlijk mooi Beer met toefje

Een mooie beer draagt een klein toefje met bloemen voor de uitvaart.

Formaat beer: 40cm

Rouwarrangement Omarm me

De krachtige kleuren van dit rouwarrangement vertalen de kracht van een steunende omarming. Met de grootste zorg door de Fleurop Bloemist samengesteld en bezorgd.

Rouwarrangement | Wonderlijk mooi Kistbedekking

Pijn en verdriet. Hoe zwaar een afscheid kan zijn, deze stijl maakt het waardig en wonderlijk mooi met deze kistbedekking.

Rouwarrangement Afscheid ovaal

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag. Verzorgd en Bezorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Bloemrijk gestileerd

De strakke lijnen en vormen van dit gestileerde rouw arrangement geven een zeer mooie kistbedekking weer met het zonnige hart van zonnebloemen een mooi rouwstuk voor een vrolijke persoonlijkheid.

Rouwarrangement Dankbaar Ovaal

Bij dit Rouwstuk zorgt zacht roze met wit voor een teder gevoel van dankbaarheid.

Rouwarrangement Dierbaar Ovaal

De warme en bonte kleuren laten voor u het dierbare gevoel spreken. Een mooi ovaal Rouwstuk voor de uitvaart van een dierbare vriend of familielid.

Rouwarrangement Dynamisch

Een verbluffend mooi arrangement met een mooie dynamische uitstraling. Dynamiek, krachtig en tegelijkertijd fragiel zijn een aantal mooie kenmerken van dit Rouwstuk.

Rouwarrangement Een Traan van rozen

Een traan van witte rozen, een meer symbolische vertolking van bloemen van uw verdriet bestaat er bijna niet. Dit rouw arrangement geeft een mooie invulling van uw emoties.

Rouwarrangement Eeuwig licht Druppel

Het eeuwig licht blijft branden dankzij de combinatie van paars en gele bloemsoorten. Voor een gedenkwaardig afscheid van een dierbaar familielid of vriend.

Rouwarrangement Eeuwige natuur

Voor een natuurliefhebber pur sang. Een rouw arrangement uit de eeuwige natuur die nooit stil staat en altijd in beweging is en altijd weer iets anders is.

Rouwarrangement Exotisch Bloem

Een Rouwstuk dat past bij de uitvaart van een persoon met een exotische levensstijl. Iemand die altijd zonnig en vrolijk in het leven stond en positiviteit uitstraalde. Voor een zonnig en vrolijk afscheid.

Rouwarrangement Gloriosa

Ovaal op lijn gestoken, luchtig bloemstuk met felle kleuren en frêle materialen. Door de verschillende soorten ziet het arrangement er natuurlijk en veldachtig uit.

Rouwarrangement Herinnering Ovaal

In dit arrangement staat elke pasteltint en bloem voor een fijne herinnering aan de overledene. Met de grootste zorg door de Fleurop Bloemist samengesteld en bezorgd.

Rouwarrangement Klassieke Rode rozen ovaal gestoken

Een tijdloos Rouwstuk met Rode Rozen in de hoofdrol gestoken in een ovale vorm en gecombineerd met mooie bijpassende groenmaterialen van grassen.

Rouwarrangement kleurrijk

Samenstelling: Phalaenopsis, Delphinium, Roses, Astilbe en andere zomer bloemen

Rouwarrangement Mooie momenten Druppel

Een kleurrijke sfeer als herinnering aan alle mooie momenten vertegenwoordigen de bloemen in dit prachtige rouwarrangement.

Rouwarrangement Mooie momenten halve kistbedekking

Een kleurrijke sfeer als herinnering aan alle mooie momenten.Mooie momenten - Halve kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

Rouwarrangement Oneindig Gegroepeerd

Deze stijl kenmerkt de zachte tedere liefde die oneindig groot blijft. Verzorgd en bezorgd door de Lokale Fleurop Bloemist.

Ik mis je Hele kistbedekking

Het gevoel van gemis is niet zomaar weg en blijft altijd. Deze stijl biedt steun aan dat gevoel en laat het zien. Omdat dat mag.

Rouwarrangement Ontroerend dichtbij Druppel

Emoties mogen er zijn. Deze stijl met gecombineerde rozen houdt het gevoel dichtbij. Dit rouw arrangement past bij een emotioneel afscheid van een dierbare vriend of  familielid.

Rouwarrangement Ovaal in roze

Een smaakvol klassiek ovaal rouw arrangement met bloemen van het seizoen samengebracht ik dit mooi samengestelde Rouwstuk. Voor de uitvaart van en dierbare vriend of Familielid.

Rouwarrangement Ovaal klassiek gegroepeerd

Een klassieker is dit Rouwstuk in wit met blauw accenten op lijn en in groepen zijn de bloemen verwerkt in dit ovaal vormige arrangement. Verzorgd en bezorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Ovaal kleurrijk

De kracht die dit kleurrijke arrangement samengesteld uit verschillende bloemsoorten uitstraalt staat symbool voor de kracht van de overledene in haar of zijn leven. Rust Zacht.

Rouwarrangement Ovaal Wit elegant.

Groepen van  bloemsoorten op lijn in witte tinten, gecombineerd met mooie bladsoorten maken van dit Rouwstuk een elegante vertoning bij de uitvaart van een dierbare.

Rouwarrangement Ovaal wit groot

Witte rozen in combinatie met witte Gerbera's vormen samen met witte bijmaterialen een deken van bloemen voor op de kist van de overledene. Voor een bloemrijke afsluiting.

Rouwarrangement Ovaal witte Hemel

Een Witte Hemel vol van Bloemen dat wilde de arrangeur van dit rouw arrangement bewerkstelligen met deze creatie. Bloemen uit het seizoen in witte tinten mooi samengebracht in dit Rouwstuk

Rouwarrangement roze roos

Rozen, Waxflower, Gypsophyla

Rouwarrangement seizoen

Samenstelling van bloemen wisselt per seizoen

Rouwarrangement Stijlvol zacht roze

Zachter warme tinten vormen de basis voor dit stijlvolle arrangement

Rouwarrangement Stil landschap Druppel

Als of je uitkijkt over een stil landschap met de prachtige kleuren van veldbloemen door de natuur zo gemelleerd in kleur en soort samenstelling. Het perfecte plaatje.

Rouwarrangement Stille woorden Ovaal

Soms is stilte het enige wat over is om zachte tedere liefde te voelen. Dit Rouwstuk in de combinatie van zachter tinten vertaald dit moment. Verzorgd en Bezorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Tropisch Oranje ovaal gegroepeerd

Als een ware tropische deken van bloemen geeft dit vrolijke oranje kleurige Rouwstuk het mooie karakter van de overledene weer met een ware cocktail van bloemen.

Rouwbloemen laten bezorgen

Ons assortiment met rouwbloemen of uitvaartbloemen is ingedeeld op basis van stijlen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? Daar wordt met het assortiment rekening gehouden. Hierover vind je meer informatie op: rouwwerk en karakter.

Bij de selectie van de stijl, kom je terecht bij rouwarrangementen. Daar kun je de bindvorm of stijl kiezen, bijv. rouwboeket, biedermeier of kistbedekking.

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat echt bij iemand past.

Rouwboeket met lint

Wil je een mooi rouwboeket met lint bestellen? Dan kun je dat toevoegen aan je bestelling. Na het toevoegen van het rouwlint, kun je zelf tekst invullen die je op rouwlint wilt plaatsen.

 

Rouwbloemen bestellen

Wij bezorgen de rouwbloemen  altijd op een locatie van uw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft de rouwbloemen dus niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.

Tijdens het bestel proces hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je altijd bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Stuur ons een WhatsApp of een email met de klantenservice .