Rouwbloemen bestellen

 

Stel zelf uw rouwboeket samen

Stel zelf een mooi rouwboeket samen in de gewenste kleur met de bloemen van het seizoen en in de stijl van uw keuze.

Rouwboeket white

Arrangement van witte lelies op groepen verwerkt. Jaarrond leverbaar. Met de grootste zorg en vakmanschap samengesteld door onze lokale Fleurop Bloemist.

Stel zelf uw rouw arrangement samen

Stel zelf een mooi rouw arrangement samen in de gewenste kleur met de bloemen van het seizoen en in de stijl van uw keuze.

Rouwboeket sereen

Sereen wit rouwboeket dat liggend wordt gepresenteerd, met grootste zorg samengesteld door de Lokale Fleurop Bloemist. Bezorgd bij de Kerk, Uitvaarthuis, of crematorium.

Kleurrijk gebonden rouwboeket

Een kleurrijk samengesteld rouwboeket in liggende vorm. Een boeket in asymetrische vorm dat de liefde en het gemis reflecteert dat u voelt. Samensgesteld door de Lokale Fleurop Bloemist

Rouwarrangement kleurrijk

Samenstelling: Phalaenopsis, Delphinium, Roses, Astilbe en andere zomer bloemen

Rouwarrangement 91307

Samenstelling: Phalaenopsis orchideeën, Aechmea, Hydrangea blad materialen en hout stronken

Rouwarrangement Wit ovaal.

Een Ovaal vormig gestoken Rouwstuk in witte tinten, met witte lelies als gebruikte hoofdbloem. Een ingetogen Rouwbloemstuk voor een waardig en rustig afscheid van een dierbare.

Rouwarrangement Witte Rozen in druppelvorm

Een klassiek Rouwstuk van witte rozen in een druppelvorm gestoken.  Vaak wordt deze Druppel als een traan gesymboliseerd voor het verlies van een geliefd familielid of vriend. Verzorgd en bezorgd door de Fleurop  Bloemist.

Rouwarrangement Ovaal Wit elegant.

Groepen van  bloemsoorten op lijn in witte tinten, gecombineerd met mooie bladsoorten maken van dit Rouwstuk een elegante vertoning bij de uitvaart van een dierbare.

Rouwarrangement Ovaal klassiek gegroepeerd

Een klassieker is dit Rouwstuk in wit met blauw accenten op lijn en in groepen zijn de bloemen verwerkt in dit ovaal vormige arrangement. Verzorgd en bezorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Klassieke Rode rozen ovaal gestoken

Een tijdloos Rouwstuk met Rode Rozen in de hoofdrol gestoken in een ovale vorm en gecombineerd met mooie bijpassende groenmaterialen van grassen.

Rouwarrangement Exotisch Bloem

Een Rouwstuk dat past bij de uitvaart van een persoon met een exotische levensstijl. Iemand die altijd zonnig en vrolijk in het leven stond en positiviteit uitstraalde. Voor een zonnig en vrolijk afscheid.

Rouwarrangement Ovaal kleurrijk

De kracht die dit kleurrijke arrangement samengesteld uit verschillende bloemsoorten uitstraalt staat symbool voor de kracht van de overledene in haar of zijn leven. Rust Zacht.

Rouwarrangement Dynamisch

 Een verbluffend mooi arrangement met een mooie dynamische uitstraling. Dynamiek, krachtig en tegelijkertijd fragiel zijn een aantal mooie kenmerken van dit Rouwstuk.  

Rouw biedermeier witte rozen

Samensteling: Witte rozen, Eupartorium  en groenmaterialen

Rouwbiedermeier zacht roze rozen

Een rouwbiedermeier samengesteld uit zacht roze rozen gecombineerd met bijmaterialen in dezelfde kleurstelling. Een mooi rouwstuk voor het afscheid van een dierbare verzorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Bloemstuk Warm rode rozen

 Een uitvaart bloemstuk samengesteld in een biedermeier stijl met warm rode rozen in combinatie met diverse bijpassende groenmaterialen. Symbool voor een warm en liefdevol leven.

Rouwbiedermeier Frivool witte rozen

Een compositie van Frivool witte rozen gecombineerd met bijpassende bijmaterialen in wit en groen kleur accenten. Voor een dierbare herinnering aan de overledene

Rouwbiedermeier pittig roze tinten

De pittig roze kleurtinten van dit arrangement vertolken de mooie levens jaren en de herinneringen van de overledene. Een arrangement in de klassieke biedermeierstijl met zorg samengesteld door de Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Marine

 De blauwe bloemen vertolken het water, de zee met witte accenten van rozen is dit een mooi arrangement voor iemand die de liefde voor de vaart niet kon weerstaan.

Rouwbiedermeier Gemengde kleurrijke rozen

Een sprankelend rond gestoken biedermeier van mooie gemengde rozen. Een arrangement voor en kleurrijk persoon die volop in het leven heeft gestaan. Voor een bijzonder afscheid.

Rouwarrangement Ovaal witte Hemel

Een Witte Hemel vol van Bloemen dat wilde de arrangeur van dit rouw arrangement bewerkstelligen met deze creatie. Bloemen uit het seizoen in witte tinten mooi samengebracht in dit Rouwstuk

Rouwarrangement Ovaal in roze

Een smaakvol klassiek ovaal rouw arrangement met bloemen van het seizoen samengebracht ik dit mooi samengestelde Rouwstuk. Voor de uitvaart van en dierbare vriend of Familielid.

Rouwarrangement Een Traan van rozen

Een traan van witte rozen, een meer symbolische vertolking van bloemen van uw verdriet bestaat er bijna niet. Dit rouw arrangement geeft een mooie invulling van uw emoties.

Rouwarrangement Ovaal wit groot

Witte rozen in combinatie met witte Gerbera's vormen samen met witte bijmaterialen een deken van bloemen voor op de kist van de overledene. Voor een bloemrijke afsluiting.

Vlinder

Een vlinder van bloemen

Warm Rozen hart

Roos, groen materiaal, hartvormige ondergrond

Wit rozen hart

Roos, gipskruid, berengras, groenmateriaal,

Sweetheart pink rouw arrangement

Roze hart van diverse bloemen in dit arrangement voor een mooi afscheid

Kist bedekking van kleurrijke rozen

Rozen in diverse zacht kleuren

Kist bedekking Red Naomi Roses

Rode rozen met groen materialen

Kist bedekking met witte Avalanche roos

Grootbloemige witte Avalanche rozen in combinatie met Asparagus en andere groen materialen

Kist bedekking gemengd

Orchidee, Roos, Lelie, Antirrhinum groen materialen

Rouwarrangement Warm rood Ovaal

Een ware deken van warm rode bloemen met o.a. rozen en gerbera's zorgen voor een mooie bedekking van de rouwkist. Een mooi rouwstuk voor de afscheid van een dierbare.

Harten set

Dianthus, Aconithum,

Hartje sweet

Orchidee, Gypsophyla, Kalanchoe

Sterretje baby

Hydrangea, Rozen, Gypskruid

Beertje met toefje bloemen

Beer en verschillende bloemsoorten

Rouwarrangement seizoen

Samenstelling van bloemen wisselt per seizoen

Rouwarrangement Tropisch Oranje ovaal gegroepeerd

Als een ware tropische deken van bloemen geeft dit vrolijke oranje kleurige Rouwstuk het mooie karakter van de overledene weer met een ware cocktail van bloemen.

Rouwarrangement modern

Orchidee, Gloriosa

Rouwarrangement zachte tinten

Een combinatie van bloemen aangepast aan het seizoen

Rouwarrangement Stijlvol zacht roze

Zachter warme tinten vormen de basis voor dit stijlvolle arrangement

Rouwarrangement roze roos

Rozen, Waxflower, Gypsophyla

Rouwarrangement familie

Verschillende bloem keuzes mogelijk

Rouwarrangement Gloriosa

Ovaal op lijn gestoken, luchtig bloemstuk met felle kleuren en frêle materialen. Door de verschillende soorten ziet het arrangement er natuurlijk en veldachtig uit.

Rouwarrangement Bloemrijk gestileerd

De strakke lijnen en vormen van dit gestileerde rouw arrangement geven een zeer mooie kistbedekking weer met het zonnige hart van zonnebloemen een mooi rouwstuk voor een vrolijke persoonlijkheid.

Sympathie boeket lelie

Rosa, lelie, Phlox, Veronica, Agapanthus, Vaas (optie)

Sympathie boeket rond

Bloemen afhankelijk van het seizoen

Rouwkrans Zacht Roze

Stijlvol, sereen en een blijk van respect: dat is een herdenkingskrans. Een royale krans voor het herdenken van overledenen. Een klassieke krans voor een ceremoniële herdenking of uitvaart. De samenstelling van bloemen kan verschillen in verband met de beschikbare seizoensbloemen

Rouwkrans Bevrijding

Herdenkingskrans Bevrijding is een royaal bloemstuk en volledig omringd door grootbloemige witte rozen. Een stijlvolle krans voor een ceremoniële herdenking of het afscheid van een bijzondere persoonlijkheid. De herdenkingskrans wordt vaak gecombineerd met rouwlinten.

Rouwkrans Warm rode tinten

Een herdenkingskrans samengesteld met warm rode bloemen van het seizoen.Een stijlvolle krans voor een ceremoniële herdenking of het afscheid van een bijzondere persoonlijkheid.

Rouw arrangement Stille woorden Hart

Samenstelling:

roos, gloriosa, matrecaria

Rouwarrangement Stille woorden Ovaal

Soms is stilte het enige wat over is om zachte tedere liefde te voelen. Dit Rouwstuk in de combinatie van zachter tinten vertaald dit moment. Verzorgd en Bezorgd door de Fleurop Bloemist

Wonderlijk mooi Beer met toefje

Samenstelling: anjer, eremurus, delphinium

Wonderlijk mooi Kistbedekking

Samenstelling: anjer, eremurus, delphinium

Rouwarrangement Wonderlijk mooi Druppelvorm

Pijn en verdriet. Hoe zwaar een afscheid kan zijn, deze stijl maakt het waardig en wonderlijk mooi.

Groot verdriet Ster

Samenstelling: roos, gerbera, anjer

Rouwbiedermeier Groot verdriet

Een arrangement in roze tinten met bloemen van het seizoen (wisselende samenstelling) waar woorden vaak tekort schieten bij een afscheid geeft dit arrangement met deze bloemen keuze uw verdriet en emoties weer.

Omarm me Druppel

Samenstelling: Roos

Rouwbiedermeier Omarm me

De krachtige kleuren van deze sfeervolle biedermeier vertalen de kracht van een steunende omarming. Met de grootste zorg door de Fleurop Bloemist samengesteld en bezorgd.

Rouwarrangement Ontroerend dichtbij Druppel

Emoties mogen er zijn. Deze stijl met gecombineerde rozen houdt het gevoel dichtbij. Dit rouw arrangement past bij een emotioneel afscheid van een dierbare vriend of  familielid.

Ontroerend dichtbij Gegroepeerd

Samenstelling: roos, chasmantium

Volop in het leven Rouwboeket

Een rouwboeket dat de liefde volop in leven houd. Een Romantische zachte uitstraling. Met zorg en vakmanschap samengesteld door de lokale Fleurop Bloemist.

Sympathie boeket Volop in het leven Boeket in vaas

Een Sympathie boeket dient als troost voor de naaste Familie of vrienden bij het verwerken van het grote verlies dat zij moeten verwerken. Op vaas met zorg samengesteld door onze Fleurop Bloemist

Allerliefste Hart

Samenstelling:

Ik mis je Hele kistbedekking

Samenstelling:

Rouwbiedermeier Ik mis jou

Het gevoel van gemis is niet zomaar weg en blijft altijd. Deze biedermeierstijl biedt steun aan dat gevoel en laat het zien. Omdat dat mag. Verzorgd en bezorgd door de Lokale Fleurop Bloemist

Eeuwige natuur Hart

Samenstelling:

Rouwarrangement Eeuwige natuur Gegroepeerd

Voor een natuurliefhebber pur sang. Een rouw arrangement uit de eeuwige natuur die nooit stil staat en altijd in beweging is en altijd weer iets anders is.

Zomerwind Rouwboeket

Een mooi samengesteld rouwboeket van zomerbloemen, een luchtige creatie van bloemen. Met grote zorg en vakmanschap samengesteld door onze lokale Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Schemerlicht

Voel het vertrouwen en de geborgenheid met dit prachtige stuk van kleuren in natuurlijk schemerlicht.

Rouwarrangement Stil landschap Druppel

Als of je uitkijkt over een stil landschap met de prachtige kleuren van veldbloemen door de natuur zo gemelleerd in kleur en soort samenstelling. Het perfecte plaatje.

Rouwarrangement Oneindig Gegroepeerd

Deze stijl kenmerkt de zachte tedere liefde die oneindig groot blijft. Verzorgd en bezorgd door de Lokale Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Oneindig zachte tinten

Deze stijl kenmerkt de zachte tedere liefde die oneindig groot blijft. Een mooi rouw arrangement voor een waardig afscheid.

Rouwarrangement Verborgen aanwezig Gegroepeerd

Dit bloemstuk vertolkt je aanwezigheid bij een moment van afscheid die je persoonlijk niet kon bijwonen om dat afstand en tijd een te groot obstakel vormden.

Rouwboeket Verborgen aanwezig

Een rouwboeket dat symbool staat door de bijzondere bloemen samenstelling  voor uw aanwezigheid, verdriet en liefde. Ondanks het feit dat u niet bij de uitvaart aanwezig kunt zijn.

Rouwarrangement Eeuwig licht Druppel

Het eeuwig licht blijft branden dankzij de combinatie van paars en gele bloemsoorten. Voor een gedenkwaardig afscheid van een dierbaar familielid of vriend.

Rouwbiedermeier Eeuwig licht

Het eeuwig licht blijft branden dankzij de combinatie van paars en gele bloemen. Met de allergrootste zorg samengesteld en bezorgd door de lokale Fleurop Bloemist.

Rouwkrans Mooie momenten

Een stijlvolle rouwkrans met een frisse kleuren combinatie van Oranje en roze bloem accenten. De kleuren die symbool staan voor de prachtige herinneringen aan de overledene.

Mooie momenten Hele kist bedekking

Rouwarrangement Mooie momenten halve kistbedekking

Een kleurrijke sfeer als herinnering aan alle mooie momenten.Mooie momenten - Halve kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn

Rouwarrangement Mooie momenten Druppel

Een kleurrijke sfeer als herinnering aan alle mooie momenten vertegenwoordigen de bloemen in dit prachtige rouwarrangement.

Rouwbiedermeier Mooie momenten

Een kleurrijk arrangement van een gemêleerde combinatie aan bloemsoorten als herinneringen aan de vele mooie momenten van het leven van de overledene.

Rouwarrangement Dierbaar Ovaal

De warme en bonte kleuren laten voor u het dierbare gevoel spreken. Een mooi ovaal Rouwstuk voor de uitvaart van een dierbare vriend of familielid.

Rouwarrangement Afscheid ovaal

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag. Verzorgd en Bezorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Afscheid

Het afscheid nemen van een dierbare vriend of familielid is altijd zwaar. Dit mooie arrangement in wit met blauw achtige accenten vertolken jouw gevoelens met bloemen.

Rouwarrangement Herinnering Ovaal

In dit arrangement staat elke pasteltint en bloem  voor een fijne herinnering  aan de overledene. Met de grootste zorg door de Fleurop Bloemist samengesteld en bezorgd.

Rouwboeket Speciale Herinneringen

Een reflectie van alle speciale herinneringen die u heeft aan de overledene. Kleurrijk, Liefdevol en bijzonder. Onze Fleurop Bloemist stelt dit boeket met de grootste zorg en vakmanschap voor u samen.

Stilte Kruis

Rouwboeket Stilte van Witte bloemen

Een serene stilte en rust straalt dit boeket van witte rouwbloemen uit. Met grote liefde en vakmanschap samengesteld door de Lokale Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Dankbaar Ovaal

Bij dit Rouwstuk zorgt zacht roze met wit  voor een teder gevoel van dankbaarheid.

Rouwbiedermeier Dankbaar

Zacht roze met wit zorgt voor een teder gevoel van dankbaarheid. Verzorgd en bezorgd door de Lokale Fleurop Bloemist

Rouwarrangement Vaarwel Druppelvorm

Een ingetogen afscheid, een vaarwel, een tot ziens, dit Rouwstuk heeft al deze boodschappen in zich.

Rouwbiedermeier Vaarwel

Een rouwarrangement van ingetogen witte bloemen in een rond gestoken biedermeier stijl. Een prachtig arrangement voor een ingetogen afscheid van een dierbare.

Sympathie boeket "Vaarwel" in vaas geschikt

Een prachtige stijl van ingetogen witte bloemen door de Fleurop Bloemist op de vaas geschikt. Een mooi boeket om de nabestaanden troost te

Rouwboeket laten bezorgen

Ons assortiment met rouwbloemen of uitvaartbloemen is ingedeeld op basis van stijlen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? Daar wordt met het assortiment rekening gehouden. Hierover vind je meer informatie op: rouwwerk en karakter.

Bij de selectie van de stijl, kom je terecht op de rouwarrangementen pagina. Daar kun je de bindvorm kiezen, bijv. rouwboeket, biedermeier of kistbedekking.

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past.

Rouwboeket met lint

Wil je een mooi rouwboeket met lint bestellen? Dan kun je dat toevoegen aan je bestelling. Na het toevoegen van het rouwlint, kun je zelf tekst invullen die je op rouwlint wilt plaatsen.

 

Rouwbloemen bestellen

Wij bezorgen de rouwbloemen  altijd op een locatie van uw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft de rouwbloemen dus niet zelf op te halen bij de Fleurop bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.

Tijdens het bestel proces hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je altijd bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op via de klantenservice .