Biedermeier rouw arrangement

Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, maten, deze arrangementen zijn geschikt om direct naar een begrafenis te sturen. Onze bloemisten zullen uw bestelling met grote zorg behandelen

Biedermeier rouw arrangement bestellen

Een Biedermeier is een Rouw bloemstuk dat rond en bloemrijk geschikt is. De bloemen vormen samen een compacte halve bol bloemen. Meestal hebben alle bloemen in een rouwbiedermeier dezelfde lengte. Je kunt kiezen tussen een Biedermeier van 40 of 50 cm groot. Meer informatie over een Biedermeier rouwstuk bestellen.

Stel zelf een rouw biedermeier arrangement samen

Stel zelf een mooi rouw biedermeier arrangement samen in de gewenste kleur met de bloemen van het seizoen en in de stijl van uw keuze.

(Het getoonde arrangement ligt in de prijsklasse vanaf € 130,00)


Rouwbiedermeier zacht roze rozen

Een rouwbiedermeier samengesteld uit zacht roze rozen gecombineerd met bijmaterialen in dezelfde kleurstelling. Een mooi rouwstuk voor het afscheid van een dierbare verzorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Bloemstuk Warm rode rozen

Een uitvaart bloemstuk samengesteld in een biedermeier stijl met warm rode rozen in combinatie met diverse bijpassende groenmaterialen. Symbool voor een warm en liefdevol leven.

Rouwbiedermeier Oneindig zachte tinten

Deze stijl kenmerkt de zachte tedere liefde die oneindig groot blijft. Een mooi rouw arrangement voor een waardig afscheid.

Rouwbiedermeier Frivool witte rozen

Een compositie van Frivool witte rozen gecombineerd met bijpassende bijmaterialen in wit en groen kleur accenten. Voor een dierbare herinnering aan de overledene

Rouwbiedermeier pittig roze tinten

De pittig roze kleurtinten van dit arrangement vertolken de mooie levens jaren en de herinneringen van de overledene. Een arrangement in de klassieke biedermeierstijl met zorg samengesteld door de Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Afscheid

Het afscheid nemen van een dierbare vriend of familielid is altijd zwaar. Dit mooie arrangement in wit met blauw achtige accenten vertolken jouw gevoelens met bloemen.

Rouwbiedermeier Marine

De blauwe bloemen vertolken het water, de zee met witte accenten van rozen is dit een mooi arrangement voor iemand die de liefde voor de vaart niet kon weerstaan.

Rouwbiedermeier Gemengde kleurrijke rozen

Een sprankelend rond gestoken biedermeier van mooie gemengde rozen. Een arrangement voor en kleurrijk persoon die volop in het leven heeft gestaan. Voor een bijzonder afscheid.

Rouwbiedermeier Groot verdriet

Een arrangement in roze tinten met bloemen van het seizoen (wisselende samenstelling) waar woorden vaak tekort schieten bij een afscheid geeft dit arrangement met deze bloemen keuze uw verdriet en emoties weer.

Rouwbiedermeier Omarm me

De krachtige kleuren van deze sfeervolle biedermeier vertalen de kracht van een steunende omarming. Met de grootste zorg door de Fleurop Bloemist samengesteld en bezorgd.

Rouwbiedermeier Ik mis jou

Het gevoel van gemis is niet zomaar weg en blijft altijd. Deze biedermeierstijl biedt steun aan dat gevoel en laat het zien. Omdat dat mag. Verzorgt en bezorgt door de Lokale Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Schemerlicht

Voel het vertrouwen en de geborgenheid met dit prachtige stuk van kleuren in natuurlijk schemerlicht.

Rouwbiedermeier Eeuwig licht

Het eeuwig licht blijft branden dankzij de combinatie van paars en gele bloemen. Met de allergrootste zorg samengesteld en bezorgd door de lokale Fleurop Bloemist.

Rouwbiedermeier Mooie momenten

Een kleurrijk arrangement van een gemêleerde combinatie aan bloemsoorten als herinneringen aan de vele mooie momenten van het leven van de overledene.

Rouwbiedermeier Dankbaar

Zacht roze met wit zorgt voor een teder gevoel van dankbaarheid. Verzorgt en bezorgt door de Lokale Fleurop Bloemist

Rouwbiedermeier Vaarwel

Een rouwarrangement van ingetogen witte bloemen in een rond gestoken biedermeier stijl. Een prachtig arrangement voor een ingetogen afscheid van een dierbare.

Rouwarrangement zachte tinten

Een combinatie van bloemen aangepast aan het seizoen

Rouwarrangement seizoen

Samenstelling van bloemen wisselt per seizoen

Rouwarrangement roze roos

Rozen, Waxflower, Gypsophyla

Stijlvolle rouwbiedermeiers

Rouw biedermeiers zijn uitermate geschikt om neer te zetten op of bij de kist van de overledene. Een rouw biedermeier heeft een ronde vorm en wordt op steekschuim gestoken waardoor het langer mooi blijft. In ons assortiment vindt u rouwbiedermeiers in prachtige kleuren en met verschillende soorten bloemen. Rouw biedermeiers met o.a. rozen, Lelie's of Calla's in het wit, roze of mooi gemengde kleuren. Voeg een persoonlijke boodschap aan de biedermeier toe op een rouwkaart of een rouwlint. Een rouwlint bestaat uit twee slippen.

Rouwbiedermeiers bestellen en laten bezorgen

Wij bezorgen de rouwbiedermeier op elk gewenst adres in Nederland. Een rouw biedermeier bestelt je eenvoudig en veilig bij ons online. Onze professionele bloembinders maken van iedere rouw biedermeier een mooi geheel. Verse bloemen van de veiling worden met zorg samengesteld en gebonden tot een rouwbiedermeier.

Laat de rouwbiedermeier bezorgen bij het crematorium, uitvaartcentra of op een gewenst huisadres. Rouwbloemen kunnen wij vaak dezelfde dag nog bezorgen, indien u voor 13.00 uur bestelt.

Hoe kan ik een rouwbiedermeier bestellen?

Tijdens het bestel proces van de rouwbiedermeier hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Wij bezorgen de rouwbiedermeier altijd op een locatie van uw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft de rouwbiedermeier dus niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de rouw bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je altijd bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op via de klantenservice .