Rouwbloemen - Rouwstuk bestellen - Druppel of Ovaal

Een ovaal of Druppel vormige rouw bloemstuk bezorgd door de lokale Fleurop bloemist.

Rouwarrangement in ovaal of druppelvorm

Klassieke rouw arrangementen zijn vaak druppel- of Ovaalvormige bloemstukken, zonder al te veel verschillende bijmaterialen. Een royaal vormgegeven klassiek Rouwstuk is ook zeer geschikt als kistbedekking.

Lees meer over druppel en ovale rouwarrangementen.

Stel zelf een rouw arrangement samen

Stel zelf een mooi rouw arrangement samen in de gewenste kleur met de bloemen van het seizoen en in de stijl van uw keuze.

(het getoonde arrangement is beschikbaar vanaf € 275,00)

Rouwarrangement Wit ovaal.

Een Ovaal vormig gestoken Rouwstuk in witte tinten, met witte lelies als gebruikte hoofdbloem. Een ingetogen Rouwbloemstuk voor een waardig en rustig afscheid van een dierbare.

Rouwarrangement Ovaal Volop in het leven

Houd de liefde volop in leven met deze stijl van bonte zachte kleuren.

Met zorg en aandacht samengesteld door de Lokale Fleurop Bloemist

Rouwarrangement Witte Rozen in druppelvorm

Een klassiek Rouwstuk van witte rozen in een druppelvorm gestoken. Vaak wordt deze Druppel als een traan gesymboliseerd voor het verlies van een geliefd familielid of vriend. Verzorgd en bezorgd door de Fleurop Bloemist

Rouwarrangement Ovaal Wit elegant.

Groepen van  bloemsoorten op lijn in witte tinten, gecombineerd met mooie bladsoorten maken van dit Rouwstuk een elegante vertoning bij de uitvaart van een dierbare.

Rouwarrangement Ovaal klassiek gegroepeerd

Een klassieker is dit Rouwstuk in wit met blauw accenten op lijn en in groepen zijn de bloemen verwerkt in dit ovaal vormige arrangement. Verzorgd en bezorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Klassieke Rode rozen ovaal gestoken

Een tijdloos Rouwstuk met Rode Rozen in de hoofdrol gestoken in een ovale vorm en gecombineerd met mooie bijpassende groenmaterialen van grassen.

Rouwarrangement Exotisch Bloem

Een Rouwstuk dat past bij de uitvaart van een persoon met een exotische levensstijl. Iemand die altijd zonnig en vrolijk in het leven stond en positiviteit uitstraalde. Voor een zonnig en vrolijk afscheid.

Rouwarrangement Ovaal kleurrijk

De kracht die dit kleurrijke arrangement samengesteld uit verschillende bloemsoorten uitstraalt staat symbool voor de kracht van de overledene in haar of zijn leven. Rust Zacht.

Rouwarrangement Dynamisch

Een verbluffend mooi arrangement met een mooie dynamische uitstraling. Dynamiek, krachtig en tegelijkertijd fragiel zijn een aantal mooie kenmerken van dit Rouwstuk.

Rouwarrangement Ovaal witte Hemel

Een Witte Hemel vol van Bloemen dat wilde de arrangeur van dit rouw arrangement bewerkstelligen met deze creatie. Bloemen uit het seizoen in witte tinten mooi samengebracht in dit Rouwstuk

Rouwarrangement Ovaal in roze

Een smaakvol klassiek ovaal rouw arrangement met bloemen van het seizoen samengebracht ik dit mooi samengestelde Rouwstuk. Voor de uitvaart van en dierbare vriend of Familielid.

Rouwarrangement Een Traan van rozen

Een traan van witte rozen, een meer symbolische vertolking van bloemen van uw verdriet bestaat er bijna niet. Dit rouw arrangement geeft een mooie invulling van uw emoties.

Rouwarrangement Ovaal wit groot

Witte rozen in combinatie met witte Gerbera's vormen samen met witte bijmaterialen een deken van bloemen voor op de kist van de overledene. Voor een bloemrijke afsluiting.

Rouwarrangement Warm rood Ovaal

Een ware deken van warm rode bloemen met o.a. rozen en gerbera's zorgen voor een mooie bedekking van de rouwkist. Een mooi rouwstuk voor de afscheid van een dierbare.

Rouwarrangement Tropisch Oranje ovaal gegroepeerd

Als een ware tropische deken van bloemen geeft dit vrolijke oranje kleurige Rouwstuk het mooie karakter van de overledene weer met een ware cocktail van bloemen.

Rouwarrangement Stijlvol zacht roze

Zachter warme tinten vormen de basis voor dit stijlvolle arrangement

Rouwarrangement Gloriosa

Ovaal op lijn gestoken, luchtig bloemstuk met felle kleuren en frêle materialen. Door de verschillende soorten ziet het arrangement er natuurlijk en veldachtig uit.

Rouwarrangement Bloemrijk gestileerd

De strakke lijnen en vormen van dit gestileerde rouw arrangement geven een zeer mooie kistbedekking weer met het zonnige hart van zonnebloemen een mooi rouwstuk voor een vrolijke persoonlijkheid.

Rouwarrangement Stille woorden Ovaal

Soms is stilte het enige wat over is om zachte tedere liefde te voelen. Dit Rouwstuk in de combinatie van zachter tinten vertaald dit moment. Verzorgd en Bezorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Wonderlijk mooi Druppelvorm

Pijn en verdriet. Hoe zwaar een afscheid kan zijn, deze stijl maakt het waardig en wonderlijk mooi.

Rouwarrangement Ontroerend dichtbij Druppel

Emoties mogen er zijn. Deze stijl met gecombineerde rozen houdt het gevoel dichtbij. Dit rouw arrangement past bij een emotioneel afscheid van een dierbare vriend of  familielid.

Rouwarrangement Eeuwige natuur

Voor een natuurliefhebber pur sang. Een rouw arrangement uit de eeuwige natuur die nooit stil staat en altijd in beweging is en altijd weer iets anders is.

Rouwarrangement Stil landschap Druppel

Als of je uitkijkt over een stil landschap met de prachtige kleuren van veldbloemen door de natuur zo gemelleerd in kleur en soort samenstelling. Het perfecte plaatje.

Rouwarrangement Oneindig Gegroepeerd

Deze stijl kenmerkt de zachte tedere liefde die oneindig groot blijft. Verzorgd en bezorgd door de Lokale Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Verborgen aanwezig Gegroepeerd

Dit bloemstuk vertolkt je aanwezigheid bij een moment van afscheid die je persoonlijk niet kon bijwonen om dat afstand en tijd een te groot obstakel vormden.

Rouwarrangement Eeuwig licht Druppel

Het eeuwig licht blijft branden dankzij de combinatie van paars en gele bloemsoorten. Voor een gedenkwaardig afscheid van een dierbaar familielid of vriend.

Rouwarrangement Mooie momenten halve kistbedekking

Een kleurrijke sfeer als herinnering aan alle mooie momenten.Mooie momenten - Halve kistbedekking kan afwijken van de foto aangezien bloemen natuurproducten zijn.

Rouwarrangement Mooie momenten Druppel

Een kleurrijke sfeer als herinnering aan alle mooie momenten vertegenwoordigen de bloemen in dit prachtige rouwarrangement.

Rouwarrangement Dierbaar Ovaal

De warme en bonte kleuren laten voor u het dierbare gevoel spreken. Een mooi ovaal Rouwstuk voor de uitvaart van een dierbare vriend of familielid.

Rouwarrangement Afscheid ovaal

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag. Verzorgd en Bezorgd door de Fleurop Bloemist.

Rouwarrangement Herinnering Ovaal

In dit arrangement staat elke pasteltint en bloem voor een fijne herinnering aan de overledene. Met de grootste zorg door de Fleurop Bloemist samengesteld en bezorgd.

Rouwarrangement Dankbaar Ovaal

Bij dit Rouwstuk zorgt zacht roze met wit voor een teder gevoel van dankbaarheid.

Rouwarrangement Vaarwel Druppelvorm

Een ingetogen afscheid, een vaarwel, een tot ziens, dit Rouwstuk heeft al deze boodschappen in zich.

Rouwarrangement Omarm me

De krachtige kleuren van dit rouwarrangement vertalen de kracht van een steunende omarming. Met de grootste zorg door de Fleurop Bloemist samengesteld en bezorgd.

Rouwarrangement kleurrijk

Samenstelling: Phalaenopsis, Delphinium, Roses, Astilbe en andere zomer bloemen

Rouw arrangement laten bezorgen

Klassieke rouwwerken ogen bijna altijd heel bloemrijk, vol en compact. De meest gebruikte vorm is een Druppelvorm. Bij de bloemkeuze wordt er veelal uitgegaan van één hoofdbloem soort aangevuld met slechts enkele bijmaterialen en meestal in een warme kleur of wit tinten die wordt gecombineerd met diverse bladsoorten.

Ons assortiment met rouw arrangementen is ingedeeld op basis van stijlen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? Daar wordt met het assortiment rekening gehouden.

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat echt bij iemand past.

Rouw arrangement met lint.

Wil je een mooi rouwarrangement met lint bestellen? Dan kun je dat toevoegen aan je bestelling. Na het toevoegen van het rouwlint, kun je zelf tekst invullen die je op rouwlint wilt plaatsen.

 

Rouw arrangement bestellen.

Tijdens het bestel proces van een rouwarrangement hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Wij bezorgen het rouwarrangement  altijd op een locatie van uw keuze bijv. een kerk, rouwcentrum of crematorium. Je hoeft de rouwarrangement dus niet zelf op te halen bij de bloemist.

Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat het rouwarrangement op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn. Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je altijd bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen aan je rouw arrangement.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op via de klantenservice .